intensiv helg

Datorn har stått fint undanplockad hela helgen, ganska skönt trots allt. Vi har gjort så mycket andra saker. I fredags var det 3-årskoll på bvc. 14 kg tung och 91 cm lång är sötnosen. För övrigt så var hon väldigt blyg och inte alls med på noterna trots allt, men hon tinade upp mot slutet och både ritade lite och sparkade boll. När det gäller hennes svankande så fick vi en läkartid om en månad. Bvc-sköterskan sa dock att när hon sitter så är hon väldigt rak och fin i ryggen, så hon trodde att det kan vara så att hon fått svaga muskler i magen och ryggen eftersom hon gått så så länge, och hon trodde kanske på sjukgymnastik. Vi får väl se.

När vi kom hem var nya grannarna ute, och de har en dotter på 3-4 år, som är där varannan helg eller så, så skrutt gick dit och lekte. Det är lite kul, för deras minsting heter Noelle, och det var mitt önskenamn om lillebror varit en lillasyster.
I lördags var det kalas hos skruttans dagiskompis, ett ambitiöst kalas med inhyrd clown, ballongdjur osv. i söndags hann vi med både storhandling, gräsklippning, mer lek med grannbarnet, grillning och en väldigt gnällig lillebror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback