en regnig dag

Idag regnar det ute. Jag har lovat skruttisen att vi ska göra färdigt tomtarna idag. Jag ägnade en stund under gårdagen åt att sy ihop deras mössor och brodera snöstjärnor på dem. Skruttan har målat kropparna vita, så nu ska vi klstra på allt som behövs på kropparna så har vi en söt tomtefamilj sen.

Jag har också sytt tofflor, två par är helt klara och två par halvfärdiga. Tyvärr blir inte några helt bra. På mina, som jag har mönster till, har jag lyckats vrida den ena lite, och på de i barnstorlek har inte mitt egna mönster funkat helt hundra. Så jag lägger nog tofflorna åt sidan en liten stund och ägnar mig åt något annat i några dagar när de par jag klippt ut är färdiga. Jag stickar en del på skruttans halsduk, det går ganska bra med tanke på att jag har stickat så lite förut. Det blir användbart i alla fall.

Nu ska jag återgå till att skapa ordning i det ständiga kaoset här hemma. Och äta lunch, det glömmer jag emellanåt numera, och det gör mig ju inte piggare direkt.

Kommentarer
Postat av: Ulrica

Jag har mest värk i höften. Ibland får jag en skavningskänsla i höften.

Detta kan ju också bero på att musklerna är svaga.

Jag har själv en dotter som är 10 år och hon har inget.

Hoppas det blir bra med din dotter

Postat av: Hanna

Hej,

Paketet var perfekt - tack!

Jag har inte hunnit ta ett foto ännu, men jag hann blogga om paketet nu på morgonen. Det är tur att man går upp 6 på morgonen, så man hinner lite.

Hoppas att allt går bra med din dotter. Jag lägger din blogg som favorit så jag kan följa.

Kram

2009-11-17 @ 07:06:18
URL: http://hannasdailywalks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback