fler händer önskas tack.

Det funkar halvbra här hemma nu. Mornarna har gått bra, med viss assistans från pappa har faktiskt båda barne nlyckats få nya blöjor, kläder på kroppen samt frukost, tandborstning och hårborstning. Jag har däremot inte lyckats duscha inom tidsramen, inte heller äta något ordentligt. Vi kom till och med i tid till dagis idag, trots halv snöstorm.

Kvällen däremot blev ganska jobbig, då lillebror vägrar vara någon annanstans än i famnen. Hur får man en trotsig 2,5-åring att klä av sig kläderna, klä på sig pyjamasen/nattlinnet och ny blöja, hur lagar man middag och skakar ihop en vällingflaska - allt detta med en arm och en bebis som vrålar om man ens gör en ansats att lägga ner den? Igår kom älsklingen hem strax innan sju, men det lär ju bli många senare kvällar redan denna vecka.

Idag tänkte jag förbereda sallad och bara koka färdiga tortellini, trist men lätt, och fixa en vällingflaska som får stå i kylen nu. Lillebror har nu sovit i 15 minuter i mjukliften, efter 40 minuters ammande och tjugo minuters famnliggande. Hoppas på att han blir där i alla fall tills det är snart dagisdags, nu har jag ju kunnat äta lunch i alla fall. Tvätta håret vore ju inte fel det heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback