det ständigt dåliga samvetet

Tja, för vad?
För jobbet -det har blivit sådär fem minuters hemarbetande den här veckan, inte på långa vägar tillräckligt.
För älsklingen - om jag är stressad så är det ändå bara en bråkdel av hur stressad han är, med arbetsdagar på sådär femton timmar minst varje dag de senaste veckorna, en inställd ledig dag samt utsikter att behöva sitta i telefonmöten på lördag.

Så har vi ju i helgen en att-göra-lista som skulle kunna mäta sig med blondinbellas.

Vad sägs om: packa ner en hel övervånings pryttlar och bära ner dem en trappa. Köpa vinterskor till en tvååring eftersom snön tydligen kommer till den kungliga huvudstaden på fredag (läs imorgon). Hämta ut våra maskiner som vi fått flera stressade samtal från elektrolux om. Ta bort alla lister från ovan nämnda övervåning, tre rum och kök på sådär 80 kvadrat. Allra helst ska jag också gräva upp dahlior och planera en rosbuske också.

Utöver denna lista så har vi de sedvanliga sysslorna att sysselsätta oss med, som fixa frukost, plocka undan den, i och ur med all disk ur älskade diskmaskinen, laga lunch och middag, få skrutten att somna, handla mat... Och kanske hinna ge varandra en kram eller en kyss någon gång, när vi nu faktiskt ser varandra då den ena parten inte sover?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback