geishafluff
Jag snokar runt efter inspiration bland alla proffs i familjelivs tårttrådar. Nästa tårta i vårt hem kommer med största sannolokhet innehålla geishafluff. (Obs att du måste vara linloggad på familjeliv för att kunna kolla in länken).
Kolla här:
150 g geishachoklad och 3 dl vispgrädde. Värm grädde och choklad till chokladen smälter, (får ej koka), låt kallna i kylskåp tills ordentligt kall, åmtminstone 2-3 h tycker jag, vispa fluffigt.
Måste ha! Kanske med en marängbotten också, och så björnbär för att slippa det mest söta.
Kolla här:
150 g geishachoklad och 3 dl vispgrädde. Värm grädde och choklad till chokladen smälter, (får ej koka), låt kallna i kylskåp tills ordentligt kall, åmtminstone 2-3 h tycker jag, vispa fluffigt.
Måste ha! Kanske med en marängbotten också, och så björnbär för att slippa det mest söta.
Kommentarer
Trackback